Ge bort en bok till alla hjärtans dag

Har du svårt att komma på en bra present till alla hjärtans dag? Ge bort en bok! Tillsammans med ett gulligt kort med en personlig hälsning är detta den perfekta gåvan till någon du håller riktigt kär.

Kort med personliga hälsningar

Att uppvakta de vi tycker mest om på alla hjärtans dag är lika självklart som att uppvakta någon på födelsedagen. Det behöver inte handla om dyra presenter, utan det personliga väger mycket tyngre på denna kärlekens dag. Romantiska alla hjärtans dag kort är en bra början. Skriv en personlig hälsning i kortet och låt mottagaren veta exakt varför du tycker så mycket om hen!

Böcker att ge bort i present

En bok ger många timmars nöje och är en perfekt present. Vilken bok som passar att ge bort beror förstås på mottagaren. Kolla igenom våra bästa boktips för tips på några klassiker eller utgå helt enkelt från vad personen tycker om. Självbiografier av en person de ser upp till är till exempel alltid en riktig hit! Även deckarserier och spännande thrillers brukar gå hem hos de allra flesta.

Fler presenttips till alla hjärtans dag

Blommor och choklad är den klassiska presenten för att uppvakta någon på alla hjärtans dag, och det är ingen dum idé. Tillsammans med ett kort, en bok och kanske en god flaska vin eller några härliga hudvårdsprodukter blir det den perfekta presenten. Detta passar lika bra för att uppvakta sin partner, som till mamma, bästa vännen eller någon annan man håller riktigt kär.

Leave a Reply

mts_best