Skapa en mysig läshörna

Älskar du att läsa böcker och tidningar hemma? Då bör du se till att du har en trevlig läshörna. Det behöver inte vara en stor yta, men det är viktigt att den är inredd på ett mysigt sätt. Med en fin läshörna kan du njuta mer av dina böcker och försvinna in i litteraturens värld när du önskar.

Möblera rätt

Självklart behöver du trevliga möbler i din hörna. En mysig läsfåtölj och en bra lampa är ett måste. I fåtöljen kan du krypa upp med dina böcker alternativt lyssna på en ljudbok i lugn och ro. Om du vill bjuda in läsvänner till en bokcirkel är det en god idé att ha ett bord och ett par stolar.

Sätt färg på väggarna

Därefter är det dags att måla väggarna i en harmonisk färg som ger läsro. Du kan köpa högkvalitativ väggfärg online hos familjetapeter.se. Deras egen väggfärg är Svanenmärkt, miljövänlig, vattenbaserad och lätt att måla med. Med bra färg kan du enkelt skapa en personlig och hemtrevlig stämning i hemmet. Färgen kan förändra känslan i rummet och därför kan du välja färg efter den typ av böcker du tycker om att läsa. Ljusa färger passar bra till romantiska noveller medan lite mörkare kulörer är utmärkt till spännande deckare. Om du vill testa olika nyanser kan du beställa handmålade färgprover från familjetapeter.se som du kan sätta upp som ett klistermärke på väggen. På så sätt kan du få en känsla av hur färgen upplevs i din läshörna. Matcha gärna väggfärgen med resten av inredningen för att skapa den perfekta atmosfären.

Leave a Reply

mts_best